niedziela, 14 marca 2010

Anielsko








W moim domu królują o to te kobietki:D

10 komentarzy:

  1. Jedna śliczniejsza od drugiej! :))

    OdpowiedzUsuń
  2. Delfino :) szalona kobieto to Ty masz stado anielic :) a jakie one piękne :)
    jeszcze raz Ci napisze ZDOLNIACHA jesteś :))

    OdpowiedzUsuń
  3. no piękne
    ale ja już zdania nie zmienią, borę poprzednią lawendową więc ślij mi mejla kobieto :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Baaasiu, każdy kolejny Aniołek to coraz większa doskonałość - cudowne. Miałam Cie nawiedzić w tym tygodniu, ale napadało.......czegoś...białego :/ :((( Pozdrawiam cieplutko.

    OdpowiedzUsuń
  5. Rozanieliłaś się kobieto! Piękne są!

    OdpowiedzUsuń
  6. Bardzo podoba mi się połączenie masy solnej z tkaninami! świetny pomysł!!!! :) :) :) pozdrwiam serdecznie!

    OdpowiedzUsuń
  7. Jejku jakie slodkie anielice.Ja podobne tworze.
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  8. Śliczne są Twoje anioły!

    OdpowiedzUsuń
  9. Witam, znalazłem to piękny i jego aniołowie. Jak rozumiem było to zrobione z ciasta, sól, ale chciałbym podzielić się z Państwem w inny sposób do nich:
    ciasta, ciastka

    masy na zimno do Biscuit

    Zejść dwa herbatniki receptury ciasta, które nie wykraczają na ognisku lub w micorondas. zimno ciastek jest również znany jako Biscuit Peruano.

    przepis na makaron na zimno i herbatniki
    - 2 szklanki skrobi kukurydzianej
    - 1 szklanka białego kleju
    - 1 łyżka wazeliny lub oleju
    ocet - 1 łyżka soku z cytryny lub biały
    - 1 łyżka śmietany strony (nie tłuszczu)


    Wymieszać wszystko razem i gotowe. krem do rąk aby zagnieść ciasto.

    Trwałość: 1 miesiąc w plastikową torebkę bez powietrza oraz z lodówki

    ---------
    przepis na makaron na zimno ciastek II

    - 1 filiżanka skrobi kukurydzianej;
    1 kubek kawy mąki;
    1 kubek kawy i białego kleju
    1 łyżeczka nietłusty krem do rąk.

    Składniki wymieszać, zawsze mając ręce spryskać trochę mąki, aż ciasto uzyskać elastyczną skórę.
    Keep it zawinięte w folię

    Źródło: społeczność Kocham ciastek! orkut
    Autor 1st. Przepis: Ticyana
    Autor 2nd. Przepis: Priscila Cristine


    Jeśli masz wątpliwości napisz do mnie z
    Renata Hunger

    OdpowiedzUsuń